Het Kozijnenhuys is al meer dan 12 jaar dé specialist in Gelderland. Wij zijn leverancier van duurzame kozijnen en deuren van kunststof, hout en aluminium en werken uitsluitend met de beste kwaliteit materialen. Wij geven altijd 10 jaar garantie op onze producten!

Persoonlijk advies op maat

Elke situatie is anders en vraagt om een andere aanpak. Graag komen we persoonlijk bij u langs voor een advies op maat. Zo kunnen we u een oplossing bieden, die perfect aansluit op uw wensen én behoeften en u nog jaren woonplezier heeft.

Altijd één vast aanspreekpunt

Het Kozijnenhuys is groot geworden door klein te blijven. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en heeft u altijd één vast aanspreekpunt. We onderscheiden ons door duidelijke afspraken vooraf, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Het resultaat is 100% tevredenheid onder onze klanten!

Wilt u zeker weten dat uw investering u jarenlang woonplezier oplevert? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Voor meer informatie kunt kijken bij veelgestelde vragen of u uw gegevens achterlaten via onderstaande button. Wij nemen dan binnen enkele dagen contact met u op.

>> Ik wil graag meer informatie

KOZIJNEN

Wij leveren duurzame kozijnen van de beste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u jaren kunt genieten van uw investering. Lees meer over de Kozijnen van Het Kozijnenhuys

GEVELBEKLEDING

Keralit gevel- en dakrandpanelen vergen weinig onderhoud en zijn gemaakt van prachtige en duurzame materialen. Met het uitgebreide assortiment kunt u uw woning de uitstraling geven die past bij u en uw woonwensen.Lees meer over Gevelbekleding door Het Kozijnenhuys

DEUREN

Onze deuren zijn ontworpen met als uitgangspunt veiligheid. Daarnaast zijn ze makkelijk in het onderhoud, duurzaam en van de beste kwaliteit. Want ook dat vinden wij belangrijk! Lees meer de deuren van Het Kozijnenhuys

Sinds 01-03-2017 al weer 12,5 jaar uw vertrouwde partner in de regio

12,5
Jaar
12
Keurmerken
685
Klanten
337
Projecten

Het Laatste Kozijnenhuys Nieuws

  • AERO-TECT ventilatiesysteem

Het Kozijnenhuys introduceert nieuwe profielen van VEKA

30/10/2017 |0 Comments

Het Kozijnenhuys introduceert de nieuwe profielen van VEKA, zoals er zijn het nieuwe verdiepte profiel SOFTLINE 116 NL en het vlakke profiel SOFTLINE 82 AD. […]

  • Energieloket Lingewaard

Het Kozijnenhuys als erkend bedrijf bij Energieloket Lingewaard

07/09/2017 |0 Comments

Het Kozijnenhuys is nu ook toegevoegd als erkend bedrijf op de website van de Energieloket Lingewaard. […]

  • Het Kozijnenhuys & Koster Klein Hesselink

Samenwerking met montage bedrijf Koster Klein Hesselink

12/12/2016 |0 Comments

Het Kozijnenhuys is een samenwerking aangegaan met montage bedrijf Koster Klein Hesselink. […]

Top Producten

Kunststof deuren met het juiste hang en sluitwerk
Kunststof deuren met het juiste hang en sluitwerk

Uw voordeur geeft uw voorstelling van design, behaaglijkheid en veiligheid weer. Bij Het Kozijnenhuys hebt keuze uit meer dan 100 modellen voordeuren, van klassiek tot modern.

AERO-TECT – Het kozijn met alle comfort
AERO-TECT – Het kozijn met alle comfort

De huidige generatie kozijnen moeten voldoen aan eisen van energiebesparing en isolatie en ventilatie. Door de 100% afsluiting van de huidige energiebesparende kozijnen is het noodzakelijk om voldoende ventilatie mogelijkheden te creëren.

Zonwering producten
Zonwering producten

Zonwering en horren van Het Kozijnenhuys kenmerken zich door kwaliteit en vormgeving. Wij leveren uitsluitend zonwering en horren van gerenommeerde merken die gebruik maken van hoogwaardige materialen.

Keralit gevelbekleding verkrijgbaar bij Het Kozijnenhuys!
Keralit gevelbekleding verkrijgbaar bij Het Kozijnenhuys!

Een eigen woning is een kostbaar bezit. Met Keralit gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor uw woning én voor u zelf. Want Keralit materialen zijn verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen!

Portfolio

Recensies

Keurig op tijd waren de monteurs van Het Kozijnenhuys aanwezig.
Wij hadden alle spulletjes onder plastic geplaatst maar door de monteurs werd bij de kozijnen nog een extra zeil op de grond gelegd.
Het team goed gehumeurde monteurs werkte vlot en netjes.
Toen de oude kozijnen eruit waren dachten wij: Dit komt nooit meer goed.
Een paar uur later echter waren alle nieuwe kozijnen keurig geplaatst en ziet het er geweldig uit!

Helna de Bruyn, Zevenaar
07-11-2017

Bekijk nog meer recensies over Het Kozijnenhuys

Merken van Het Kozijnenhuys