Het Auto-Lock® systeem is een automatische 5 voudige meerpuntsvergrendeling met 4 automatische vergrendelpunten.
3 vergrendelpunten zijn tegen terugduwen geblokkeerd en bieden hierdoor een optimale inbraakbeveiliging.
Zo is het zgn. Flipperen (het wegduwen van het dagslot met behulp van hard stuk plastic zoals een creditkaard of bankpas) niet mogelijk!
Dit betekent dat een voordeur (met vaste greep) voorzien van Auto-Lock® in het dagslot inbraakveilig is, ook als u s’avonds vergeet de deur geheel af te sluiten!

Nieuwe 3-voudig verzonken scharnier

3-voudige scharnier

Oude 2-voudig scharnier opdek.

Zoals u kunt zien hang deze schuin!
2 voudige schanier scheef

Ons advies

Bij de voordeuren van Het Kozijnenhuys adviseren wij ook om gebruik te maken van de unieke 3-voudige verzonken scharnieren in plaats van opdekscharnieren.
Dit omdat deze scharnieren veel zwaarder belast kunnen worden door een betere krachtverdeling op het scharnier met 2 zelfsmerende kunststof lagers.
Het scharnier zit bevestigt in de sponing van de deur waardoor de bevestigingspunten op de deur niet zichtbaar zijn in gesloten toestand.
Dit in tegenstelling tot 2-voudige scharnieren waarbij de bevestigingspunten van het scharnier hinderlijk zichtbaar zijn!

Wij danken u voor uw aandacht en hopen u nog eens van dienst te mogen zijn.

Wij hopen hiermee u interesse te wekken of anders via deze weg bij uw kennissen, familie, vrienden, buren of collega’s onder de aandacht te komen.

Voor vrijblijvende informatie kunt u ons contactformulier gebruiken.

Neem hier contact op!

Met vriendelijke groet,
Rob Busch
Het Kozijnenhuys