Dakramen en dakkapellen

Velux® en ROTO® Dakramen

Dakramen leveren wij van de bekende merken zoals VELUX en ROTO.

VELUX en ROTO dakramen zijn een begrip in Nederland en worden vaak standaard gevraagd door onze klanten.

Deze zijn dan ook in diverse maten te verkrijgen in zowel hout als hout bekleed met kunststof. Ook zijn er vele mogelijkheden om aanverwante producten als zonwering , raamdecoratie en bedieningsproducten te verkrijgen.

Het merk ROTO maakt dakramen geheel van kunststof en is verder vergelijkbaar met de concurrent en heeft ook mogelijkheden als raamdecoratie en zonwering.

Bij het monteren van de dakramen kunt u kiezen uit verschillende soorten afwerking, graag adviseren wij u vrijblijvend over de kosten en de mogelijkheden.

Download hier de folder van ROTO

Dakkapellen

Onze dakkapellen zijn maatwerkproducten die in overleg met u worden gemaakt om zo uw woonwensen te realiseren!

De dakkapellen van Het Kozijnenhuys worden gebouwd op traditionele wijze. De dakkapel wordt vervaardigd van hout, geïsoleerd en bekleed met Keralit of Trespa, en voorzien van kunststofkozijnen in overleg met de klant. 

De dakkapellen zijn dus onderhoudsarm met hoge isolatiewaarde op het gebied van energie en geluid. Een dakkapel maakt van een donkere zolder een lichte en bruikbare ruimte die veel aan uw huis toevoegt. 

De kozijnindeling, maatvoering, kleur en het afwerkingmateriaal wordt door de klant bepaald. De plaatsing gebeurt doorgaans in een dag, afhankelijk van de grootte van de dakkapel en u kunt kiezen voor houten of kunststofkozijnen in diverse kleuren. 

Een nieuwe dakkapel kan het aanzicht van een huis compleet veranderen. Zoek dus altijd naar een model dat goed aansluit bij de stijl van uw huis of raadpleeg ons, wij kunnen u helpen met het vinden van een passende dakkapel. Het gebruikscomfort van uw dakkapel kunt u verhogen door bijv. horren of draaikiepramen. Ook bestaat er de mogelijkheid om rolluiken of screens in te bouwen of passende raamdecoratie te plaatsen. 

De zolderverdieping die met behulp van een goed doordacht ontworpen en gebouwde dakkapel is omgetoverd tot een volwaardige ruimte van het huis mag zonder meer opgeteld worden bij de bruikbare vloeroppervlakte van uw woning en daarmee waardevermeerderend en niet op de laatste plaats een enorme winst als het gaat om het optimaliseren van uw wooncomfort!

Maatwerk en montage

 Alle kozijnen van Het Kozijnenhuys worden door onze fabrikant op maat gemaakt om zo aan de wensen van onze klanten te voldoen. Door onze montage kunnen wij ons onderscheiden omdat wij gebruik maken van hoogwaardige materialen en vakmanschap van onze monteurs. Door onze jarenlange ervaring in de kozijnenbranche kunt u rekenen op service en garantie.

Direct meer informatie? Neem contact met ons op!
Scroll naar top