Gevelbekleding

Keralit of PROGELIT Gevel en Dakrand Elementen

Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering. Met Keralit of PROGELIT gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor uw woning én voor u zelf. Want Keralit of PROGELIT materialen zijn verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen!

Download hier de brochures van PROGELIT:
Technische productbrochure
Garantiebrochure

Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De bekleding van uw gevel moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn.

Verschillende modellen gevelbekleding

Met de kunststof gevelbekleding van Keralit of PROGELIT kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat Keralit of PROGELIT gevelbekleding altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft.

10 jaar garantie op uw gevelbekleding!

Keralit OF PROGELIT gevelbekleding is ook nog eens erg betrouwbaar en waardevast. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie! Bij Progelit  gelden de volgende  fabrieksgaranties :

  • 10 jaar garantie tegen houtrot en schimmelaantasting van het Medite Tricoya FSC basismateriaal. 
  • 10 jaar garantie op de exterieur kleurfolie op basis van UV bestendigheid en oppervlaktebreuk.

Graag adviseert Het Kozijnenhuys u in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden om zo een juiste offerte te maken.

Maatwerk en montage

 Alle kozijnen van Het Kozijnenhuys worden door onze fabrikant op maat gemaakt om zo aan de wensen van onze klanten te voldoen. Door onze montage kunnen wij ons onderscheiden omdat wij gebruik maken van hoogwaardige materialen en vakmanschap van onze monteurs. Door onze jarenlange ervaring in de kozijnenbranche kunt u rekenen op service en garantie.

Direct meer informatie? Neem contact met ons op!
Scroll naar top