KOMO Keurmerk

Kunststof ramen en deuren van Het Kozijnenhuys voldoen aan de hoogste eisen binnen de branche. Niet voor niets gebruiken wij ook diverse materialen en producten met het KOMO keurmerk, echter zijn wij niet KOMO gecertificeerd! KOMO betekent dat deze producten uitvoerig getest zijn op alle belangrijke onderdelen. Voor u een zekerheid en extra garantie om langdurig en optimaal te kunnen genieten van de producten van Het Kozijnenhuys!

CE Markering

Wat is CE-markering?
CE-markering is een Europees productinformatielabel dat aangeeft dat het betreffende product volgens Europees gestandaardiseerde methoden op een aantal eigenschappen is getest. Alle producten van Het Kozijnenhuys voldoen aan het CE.

Politiekeurmerk

Veiligheid is een van de belangrijke zaken voor Het Kozijnenhuys. Alle ramen kunnen indien mogelijk worden voorzien van inbraakwerend beslag en we maken inbraakwerende deuren, zodat u met een gerust hart kunt gaan slapen. Indien u wenst kunnen extra voorzieningen aangebracht worden. Hierbij kan gedacht worden aan: Veiligheidsglas, extra veiligheidssloten, etc.. Kunststof elementen van Het Kozijnenhuys zijn ook brandveilig; in principe zijn ze zelfdovend! Ook qua veiligheid is de keus voor Het Kozijnenhuys de beste! Kijk voor meer informatie op de Politiekeurmerk website of vraag naar de mogelijkheden bij Het Kozijnenhuys.

RAL keurmerk

Het Deutsche Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung e.V. RAL (www.ral.de) is een overkoepelende organisatie voor meer dan 150 Duitse keurmerken voor producten en diensten, waar onder het milieukeurmerk de Blaue Engel. RAL beheert zelf geen keurmerken.

Voor vrijblijvende informatie kunt u ons contactformulier gebruiken.

Neem hier contact op!