Schuifpuien en stolpdeuren

Schuifpuien

Onze schuifpuien zijn van hoge kwaliteit en zijn makkelijk bedienbaar en geven een ruimtelijk effect en veel lichtinval zonder verlies aan isolatie waarde. Onze schuifpuien zijn in diverse indelingen te verkrijgen.

Download hier de brochures van onze meest verkochte oplossingen:
Vekaslide
Quinline

Voordelen van een schuifpui

  • Optimale isolatie en lichtinval 
  • Soepele bediening door hoogwaardig loopwerk en ruime doorgang
  • Diverse kleuren en opties verkrijgbaar
  • Gebruiksvriendelijk en ruimte besparend en onderhoudsvrij
  • Inbraakvertragend door veiligheidsbeslag. 

Stolpdeuren / tuindeuren

Tuindeuren of stolpdeuren kunnen wij leveren met veel glas en hang en sluitwerk als bij de gewone deuren.

Het Auto-Lock® systeem is een automatische 4 voudige meerpuntsvergrendeling met 3 automatische vergrendelpunten en een afsluitbare espangolet bij stolp!

3 vergrendelpunten zijn tegen terugduwen geblokkeerd en bieden hierdoor een optimale inbraakbeveiliging. Zo is het zogenaamde flipperen (het wegduwen van het dagslot met behulp van hard stuk plastic zoals een creditkaard of bankpas) niet mogelijk.

Dit betekent dat een deur (met vaste greep) voorzien van Auto-Lock® in het dagslot inbraakveilig is. Ook worden bij tuindeuren de ISOSTONE onderdorpels toegepast en 3 voudig verzonken scharnieren en maken wij geen gebruik van opdek scharnieren!

Maatwerk en montage

 Alle kozijnen van Het Kozijnenhuys worden door onze fabrikant op maat gemaakt om zo aan de wensen van onze klanten te voldoen. Door onze montage kunnen wij ons onderscheiden omdat wij gebruik maken van hoogwaardige materialen en vakmanschap van onze monteurs. Door onze jarenlange ervaring in de kozijnenbranche kunt u rekenen op service en garantie.

Direct meer informatie? Neem contact met ons op!
Scroll naar top