Kunststof deuren met het juiste hang en sluitwerk

Uw voordeur geeft uw voorstelling van design, behaaglijkheid en veiligheid weer. Bij Het Kozijnenhuys hebt keuze uit meer dan 100 modellen voordeuren, van klassiek tot modern.

Omschrijving

Met een kunststof deur van het Kozijnenhuys bent u verzekerd van een perfect sluitende deur.

Uw voordeur geeft uw voorstelling van design, behaaglijkheid en veiligheid weer.
Bij Het Kozijnenhuys hebt keuze uit meer dan 100 modellen voordeuren, van klassiek tot modern.
De juiste keuze van uw voordeur houdt niet op bij het uitzoeken van het gewenste model, zeker zo belangrijk is het functioneren van de deur.

Voor het optimaal functioneren van een kunststof deur moet het juiste hang en sluitwerk toegepast worden. Waar de meeste kunststof kozijnen leveranciers kiezen voor 2-voudige scharnieren, leveren wij standaard 3-voudige cilinderscharnieren op al onze kunststof deuren.
In de praktijk komt het vaak voor dat 2-voudige scharnieren, door het hoge gewicht van de deur, scheef gaan hangen, met als gevolg dat de deur niet goed meer sluit.

Bij onze 3-voudige cilinderscharnieren wordt de belasting van de deur middels 2 zelfsmerende kunststof lagers per scharnier opgevangen, het scharnier zit bevestigd in de sponning van de deur waardoor de bevestigings punten op de deur niet zichtbaar zijn in gesloten toestand, dit in tegenstelling tot 2-voudige scharnieren waarbij de bevestigingspunten van het scharnier hinderlijk zichtbaar zijn.

Lees meer over het ruime deuren aanbod van Het Kozijnenhuys op de deuren pagina.

Voor vrijblijvende informatie kunt u ons contactformulier gebruiken.

Neem hier contact op!

Product Eigenschappen

Kleuren Leverbaar in alle mogelijke kleuren
Maten Volledig op maat gemaakt
Hang en sluitwerk Keuze uit onder andere 2-voudige schanieren, 3-voudige cilinderscharnieren en 5-voudige schanieren